Conducere nouă la Prefectura Bacău: Cine este Paul Cotîrleț, noul suprefect numit de Guvern – Fost fotbalist, ajuns secretar de stat și DEMIS din funcția de coordonator al Departamentului Centenar

Conducere nouă la Prefectura Bacău: Cine este Paul Cotîrleț, noul suprefect numit de Guvern - Fost fotbalist, ajuns secretar de stat și DEMIS din funcția de coordonator al Departamentului Centenar

Ieșirea ALDE de la guvernare a dus la schimbări majore în conducerea Prefecturii Bacău. Guvernul a decis schimbarea Luminiței Maricica Coșa (ALDE) din funcția de prefect. În locul acesteia a fost numit fostul subprefect Valentin Ivancea, iar fostul secretar de stat Paul Claudiu Cotîrleț este noul suprefect al județului.

Cotîrleț, 30 de ani, are un trecut controversat. El a fost revocat, anul trecut, din funcția de șef al departamentului Centenar din cadrul Ministerului Culturii din cauza “lipsei unui concept unitar şi a unor obiective coerente.” (Detalii AICI)

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

PSD-istul și-a mai încercat norocul și în sport. Actualul politician a fost junior la echipa de fotbal Petrolul Moinești, el explicaîntr-un interviu pentru PressOnecă a optat pentru cariera politică atunci când a constatat că în fotbal nu poate ajunge la nivelul la care visa.

De altfel, anul trecut a recunoscut că nu cunoaște numele niciunui prozator sau poet tânăr de azi, iar întrebat cum ar descrie acești 100 de ani prin care a trecut România, el a răspuns: „Răspunsul pot să îl dau, având în vedere competențele pe care le am – cu siguranță, anii au fost grei și s-a dovedit că românii au putut trece prin războaie, prin revoluții, doar atunci când au rămas uniți. (…) Și prin acești 50 de ani de comunism. Dar cu siguranță nu au fost cei mai grei prin care a trecut statul român. (…) Nu știu, nu pot să cataloghez, dar cu siguranță pot spune că perioada invaziilor otomane, cred, consider, că ar fi mai grea”.

Paul Claudiu Cotîrleț s-a născut la Onești, a absolvit Facultatea de Istorie, Universitatea București, are un master în Politică Europeană și Românească și altul în Diplomație și Istorie Politică, iar anul trecut “a luat” cu succes examenul de doctorat, scrie ziarul de Bacău.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Amintim, de asemenea, că și Maricica Coșa are un trecut “tumultuos”. Aceasta a făcut parte din consiliuld e administrație al Fabricii de Pulberi Făgăraș, singurul producător local de explozivi de mare putere şi propulsoare solide.

Printre competenţele care au „recomandat-o“ s-a numărat și funcţia de supervisor în cadrul Synovate, firmă specializată în realizarea de sondaje de opinie şi cercetare a pieţei, poziţie din care era direct responsabilă de formarea echipei de agenţi de interviu. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`