Concluzie neașteptată a anchetatorilor, în cazul unui bărbat despre care se credea că a fost mâncat de câini. Doi șoferi turci, duși de urgență la audieri

Concluzie neașteptată a anchetatorilor, în cazul unui bărbat despre care se credea că a fost mâncat de câini. Doi șoferi turci, duși de urgență la audieri
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat a fost găsit mort pe Centura București, iar inițial s-a crezut că a fost ucis de câinii fără stăpâni. În urma anchetei, polițiștii au descoperit un detaliu șocant, motiv pentru care au descins imediat peste șoferii turci din Vama Giurgiu.

Din primele cercetări, anchetatorii au descoperit că bărbatul nu a fost ucis de câinii maidanezi, ci de doi șoferi turci de TIR, care l-au lăsat pe marginea drumului după ce inițial l-au tras pe asfalt cu autotrenul, iar ulterior l-au călcat.

Anchetatorii, concluzie neașteptată în cazul bărbatului găsit mort pe Centura București

În cursul zilei de joi, polițiștii ilfoveni au anunțat că au descoperit un cadavru pe margine drumului, pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului. Din primele date, s-a crezut că bărbatul ar fi fost un om al străzii, ce a fost atacat și mâncat de câinii maidanezi din zonă.

La fața locului, anchetatorii au descoperit că trupul zdrobit era parțial dezbrăcat și avea mâinile și picioarele rupte, iar o bună parte a scalpului lipsea. Prim ipoteză ar fi fost că trupul era al unui migrant ilegal, care a căzut pe marginea drumului dintr-un TIR, ca mai apoi să fie mâncat de câinii maidanezi, scrie Gândul.ro. 

Bărbatul ar fi fost chinuit și apoi ucis de doi șoferi de TIR

Anchetatorii au descoperit ulterior, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere că bărbatul era un om al străzii, dar nu fusese atacat de câinii maidanezi, ci de șoferii de TIR din Turcia.

Polițiștii au remarcat că victima fusese lovită de un TIR înmatriculat în Turcia. Persoana a fost târâtă pe aflat pe o distanță de 8 kilometri, iar după ce s-a desprins de caroseria primului, el a fost călcat de cel de-al doilea TIR turcesc, care se afla în spatele primului.

Cei doi șoferi din Turcia, prinși în Vama Giurgiu

Polițiștii au anunțat imediat Vama Giurgiu, iar TIR-urile înmatriculate în Turcia au fost blocate în vamă. Cele două mașini au fost descoperite în Vama Giurgiu, iar sub una dintre ele cercetătorii au descoperit resturi umane și urme de sânge.

Cei doi șoferi au fost audiați de către anchetatori, în prezența unui traducător autorizat și au precizat că nu au știut că au trecut peste un pieton/

Urmăriți B1TV.ro și pe
`