Concertele Coldplay din Capitală sunt sold out / A fost înregistrată cea mai rapidă vânzare din industria de live din România

Concertele Coldplay din Capitală sunt sold out / A fost înregistrată cea mai rapidă vânzare din industria de live din România
Foto: Hepta - Zuma Press / Cesare Abbate

Niciun bilet nu mai este disponibil pentru concertele Coldplay din București, din vara anului viitor. Toate au fost vândute, înregistrându-se cea mai rapidă epuizare din istoria de live din România.

Primele bilete au fost puse spre vânzare marți, 25 iulie, iar a doua rundă de vânzare a acestora a continuat vineri, 28 iulie, când s-au epuizat.

Niciun bilet disponibil la concertele Coldplay din vara 2024

„Este cea mai rapidă vânzare de bilete pentru un dublu show de stadion din istoria industriei de live din România, care întrece vânzarea în 24h a concertului Metallica din 2019”, a spus Emagic, organizatorul concertelor.

Concertele Coldplay vor avea loc pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională din București.

Prima tranșă de bilete vândute a început și cu tichetele de acces vândute pe „piața neagră”.

Oficialii platformelor de vânzare a biletelor au atras deja atenția cu privire la achiziționarea biletelor de pe platformele Viagogo sau OLX, potrivit ziare.com.

„Va rugăm să NU cumpărați bilete pe Viagogo sau OLX. Majoritatea sunt false, dacă nu toate, și riscați să nu intrați nici la concert și nici banii să vi-i recuperați. Sunt puse în vânzare de oameni puși pe profit rapid, fără muncă, și care doresc sa vă păcălească. Cumpărați bilete doar din punctele oficiale anunțate de către organizatori”, au scris reprezentanții unei platforme care se ocupă de vânzarea biletelor, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`