Concert Depeche Mode: Programul și regulamentul de acces pe Arena Națională

Concert Depeche Mode: Programul și regulamentul de acces pe Arena Națională
Sursa foto: Captura video

Unul dintre cele mai așteptate concerte din acest an va avea loc miercuri pe Arena Națională din București.  Depeche Mode revine în România, în cadrul turneului mondial “Memento Mori”.

Depeche Mode îşi vor începe show-ul în jurul orei 20.45. Printre hit-urile Depeche Mode care vor putea fi ascultate, potrivit setlist-urilor din concertele anterioare, se numără: „My Cosmos Is Mine”, „Walking in My Shoes”, „Everything Counts”, „Ghosts Again”, „I Feel You”, „World in My Eyes”, „Enjoy the Silence”, „Waiting for the Night”, „Never Let Me Down Again”, „Personal Jesus”.

Recomandări privind concertul Depeche Mode

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin.

Organizatorii au transmis în acest context mai multe informații pentru cei care vor fi prezenți miercuri pe Arena Națională:

  • posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
  • posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziționat biletul. Participanții la eveniment sunt rugați să consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Posesorii de pachete VIP 1 Hot Seat  și VIP 2 Early Entry sunt rugați să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deținut,  primite pe adresele de email folosite la achiziționarea pachetelor.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.

Se recomandă de asemenea utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, semnalizate corespunzător pe hartă.

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziționarea unui bilet nou. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: produse alimentare și băuturi achiziționate din afara perimetrului locației (cu excepția sticlelor proprii de apă, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fără dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

Programul transportului public va fi prelungit

Primăria Municipiului Bucureşti anunță că prelungeşte programul transportului în comun pentru bucureștenii şi turiştii care participă miercuri  la concertul trupei Depeche Mode organizat pe Arena Naţională.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 00.30, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concert.

De asemenea, liniile de noapte N1 şi N10 vor circula la un interval de 15 minute până la ora 00.30.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii