Comunitatea ilfoveană, împreună la Maratonul Reciclării (VIDEO)

Comunitatea ilfoveană, împreună la Maratonul Reciclării (VIDEO)

Zeci de persoane, părinți, copii, bunici, s-au alăturat, astazi, inițiativei Consiliului Judetean Ilfov și Primăriei Mogoșoaia la maratonul reciclării.

Vremea senina i-a încurajat pe voluntari să parcurgă traseul prin 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀̦𝗼𝗮𝗶𝗮, dar și prin pădurea alăturată și sa strângă gunoiul reciclabil din natură pentru a proteja mediul și pentru a contribui la un viitor mai sustenabil.

Organizarea a fost stabilită: echipele de voluntari au strâns deșeurile reciclabile, în sacii special pregătiti, apoi, în punctele de colectare.

La final, echipele 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗰𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗶 – 𝗣𝗹𝗼𝗴𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗥𝘂𝗻-Etapa a II-a au fost premiate.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Comunei Mogoșoaia, Asociația Creștem România Împreună și Direcția Silvică Ilfov vă invită la 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗰𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗶 – 𝗣𝗹𝗼𝗴𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗥𝘂𝗻.

SCOPUL:

Dorim să conștientizăm împreună efectele negative ale nepăsării și să demonstrăm că proiectele pe care le facem în comunitatea Ilfov sunt făcute cu și pentru oameni.

Împreună, putem transforma această acțiune într-un pas concret către un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare!

La eveniment au participat vicepreședinții Consiliului Judetean Ilfov, Ștefan RădulescuVoicu Vincentiu, prefectul Județului Ilfov, Simona Neculae, administratorul public al Județului Ilfov, Olivia Ciobanu-Oprescu, primarul ales al localității Mogoșoaia, Florin Covaci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`