Proprietarii Militari Residence au cumpărat și pregătesc relansarea complexului Lebăda din Deltă, fosta proprietate a lui Vîntu (FOTO)

Proprietarii Militari Residence au cumpărat și pregătesc relansarea complexului Lebăda din Deltă, fosta proprietate a lui Vîntu (FOTO)
Foto: Facebook

Proprietarii Militari Residence, Iulian Robu și Constantin Căpățână, vor lansa, în luna mai, Lebada Luxury Resort & SPA, rezultat în urma renovării și extinderii fostului complex hotelier Lebăda, ce a aparținut lui Sorin Ovidiu Vîntu, din localitatea Crișan, situat pe brațul Sulina din Delta Dunării.

Investitorii au cumpărat proprietatea la o licitație organizată de ANAF, în 2017, în vederea valorificării mai multor proprietăți confiscate de la Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul FNI.

Statul a reușit să recupereze circa 4,2 milioane de euro de pe urma vânzării complexului Lebăda și a complexului Sulina. Proprietatea mai valoroasă a fost Lebăda, care a avut un preț de pornire a licitației de 1,6 milioane de euro și a fost adjudecată la peste 3 milioane de euro, iar investiția în renovarea sa a depășit 20 milioane de euro, transmite profit.ro.

În urma renovării și extinderii, unitățile de cazare ale Lebăda Luxury Resort & SPA vor fi clasificate la 4 și 5 stele. Spațiile de cazare din structura hotelieră a vechiului complex, care a fost renovată, au suprafețe care nu permit clasificarea la 5 stele, ci doar la 4 stele.

Foto: Facebook /Laurențiu Niculae

„Avem o clădire cu destinația de cazinou, dar așteptăm reglementările în vigoare. Am contactat trei furnizori de servicii pentru echipamente de cazinou și am primit trei oferte. La ofertele primite, din calculele noastre nu iese profit. Costurile de licență, de autorizare, sunt foarte mari. Noi ne-am dori să avem un cazinou, pentru că resortul va fi clasificat la 5 stele și ar aduce o plus valoare. Ar fi un instrument de marketing pentru a atrage turiștii străini. În Deltă nu mai sunt alte cazinouri. Dacă nu va fi cazinou, va fi un club“, a declarat Laurențiu Niculae, general manager Lebăda Luxury Resort & SPA, pentru sursa citată.

„Peste două săptămâni vom face și un test de stres al complexului să ne asigurăm că totul funcționează optim. Am recrutat și angajați din străinătate. Lucrăm cu două agenții de recrutare. Vom avea angajați din Sri Lanka și Filipine. Forță de muncă în Delta Dunării se găsește foarte greu“, a adăugat acesta.

Foto: Facebook /Laurențiu Niculae

Urmăriți B1TV.ro și pe
`