Comisar de poliție prins în flagrant în timp ce primea mii de euro mită (VIDEO)

Comisar de poliție prins în flagrant în timp ce primea mii de euro mită (VIDEO)
Foto: Pixabay

Un comisar de poliție din Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce primea mită în valoare de mii de euro. Pe rețelele sociale s-a viralizat chiar momentul în care acesta lua șpagă chiar de la patronul unui restaurant, același patron care l-ar fi denunțat autorităților, a relatat Alex Vlădescu, marți, la Știrile B1 TV.

Comisarul de poliție a fost denunțat de patronul unui restaurant

Chiar cel care ar fi trebuit să fie o reprezentare a dreptății și a siguranței a fost prins în timp ce lua mită pentru a închide ochii la nereguli. Este vorba despre un comisar de poliție din Vâlcea, care a fost surprins în timp ce primea șpagă în valoare de 2.000 de euro. Atât l-a costat pe patronul unui restaurant libanez pentru ca polițistul să nu îl tragă la răspundere în urma controalelor de rutină.

Din primele informații, ofițerul ar fi fost cel care a inițiat infracțiunea. El l-ar fi pus pe proprietarul restaurantului să îi plătească suma de bani drept o taxă de protecție. Acesta venise în localul respectiv însoțit de o femeie și s-a instalat la o masă de pe terasă, fără să știe că pe la spate îi este organizată capturarea.

Prins în flagrant în timp ce primea mii de euro mită

Cei doi au cerut meniul fără să aibă vreun dubiu legat de ce îl aștepta pe bărbat. La un moment dat, el s-a ridicat și a intrat în interior, iar la scurt timp a fost urmat de mai mulți lucrători ai Direcției Generale Anticorupție. Aceștia le-au cerut tuturor clienților din restaurant să nu se miște, iar apoi l-au imobilizat pe comisar și l-au forțat să își golească buzunarele.

Comisarul de poliție a fost ridicat și dus la audieri, unde a fost reținut pentru 24 de ore. În cele din urmă, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”