CNAIR a terminat de numărat șuruburile slăbite de pe podul din Brăila. Câte a găsit

CNAIR a terminat de numărat șuruburile slăbite de pe podul din Brăila. Câte a găsit

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, sâmbătă seară, că s-a terminat verificarea șuruburilor de pe podul din Brăila, slăbite fiind 401 din totalul de 100.000, adică 0,4%.

CNAIR, despre șuruburile slăbite de pe podul din Brăila

„Astăzi a fost finalizat procesul de verificare a tuturor șuruburilor parapetului de siguranță de pe Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila (calea 1 și calea 2)❗️

Din totalul de 100.000 de șuruburi, au fost slăbite un număr de 401, ceea ce înseamnă aproximativ 0,4% din totalul acestor elemente”, a anunțat CNAIR sâmbătă seară, pe contul oficial de Facebook.

Verificările au început după ce, săptămâna aceasta, un clip făcut de localnici, în care se văd mai multe șuruburi desprinse din parapetul podului, a devenit viral pe internet. Majoritatea celor care au comentat au făcut haz de necaz.

Podul peste Dunăre de la Brăila e cel mai mare pod suspendat construit vreodată în România și al treilea ca dimensiune din Europa. El a fost deschis circulației acum câteva săptămâni și deja a avut probleme cu șuruburile și cu asfaltul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`