Cluj-Napoca: Îmbrânceli la coada pentru alimentele de la Uniunea Europeană (VIDEO)

Cluj-Napoca: Îmbrânceli la coada pentru alimentele de la Uniunea Europeană (VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane s-au îmbrâncit joi în Cluj-Napoca, pentru ajutoarele cu alimente venite de la Uniunea Europeană. Mulţi dintre cei care au mers după pachete au făcut însă cale întoarsă, şi asta pentru că nu se mai aflau pe liste. Cei mai norocoşi însă au rămas la coadă şi s-au luptat pentru un loc în faţă.

Bătrâni şi persoane cu dizabilităţi s-au înghesuit pentru a prinde un pachet cu mâncare, ajutor de la Uniunea Europeană. 40 de kilograme au cărat care se aflau pe listele autorităţilor. Făină, mălai, orez, zahăr sau paste făinoase. Sunt câteva dintre produsele pentru care oamenii s-au luptat să prindă un loc în faţă, la coadă.

„Ca de fiecare dată, începutul e mai greu, pentru că oamenii aşteaptă să fie imediat serviţi şi noi suntem puţini. Dânşii sunt mulţi. Sunt 15.157 de beneficiari pentru care vom distribui 724 de tone”, a precizat Aurel Mocanu, directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Sociala si Medicală a Primăriei Cluj-Napoca.

Mulţi dintre cei care au venit după produse au plecat acasă cu sacoşa goală. Spun că deşi anul trecut se aflau pe listă, anul acesta lipsesc, chiar dacă pensia le-a rămas aceeaşi.

Cluj-Napoca: Îmbrânceli pentru ajutoarele de la UE

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră