Cluj: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

Cluj: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, duminică dimineaţă, în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, după ce o maşină s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Maşina implicată în accident era înmatriculată în Republica Moldova, toţi cei patru ocupanţi fiind străini, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, citat de Mediafax.

„Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, pe DN 1C, după ce o maşină înmatriculată în Republica Moldova a ieşit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. În urma impactului, au decedat un bărbat şi o femeie, ambii din Republica Moldova, iar cele două persoane rănite, una din Republica Moldova şi cealaltă din Slovacia, au fost transportate la Spitalul Municipal Dej”, a spus Biriş.

Primele cercetări cu privire la cauzele producerii accidentului arată că ar fi fost vorba despre neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`