Clipe de coșmar pentru un român aflat în vacanță în Grecia: „Ar trebui făcut un film Misiune Super Imposibilă”

Clipe de coșmar pentru un român aflat în vacanță în Grecia: „Ar trebui făcut un film Misiune Super Imposibilă”
Sursa Foto: Hepta.ro

Un bărbat din București, aflat în vacanță cu familia în Thassos, a avut parte de un șoc în momentul în care și-a văzut mașina plutind în apa mării.

Se pare că autoturismul românului, un Renault Kadjar de culoare albastră, a dispărut din locul în care o parcase și a apărut în valuri.

Un român a căzut cu mașina în mare în Thassos

După ce a adus mașina la mal, ajutat de alți turiști aflați pe plajă, șoferul a realizat că a uitat să tragă frâna de mână. Drept urmare, mașina parcată pe un plan înclinat a pornit la vale.

Mai mult decât atât, pățania bărbatului a ajuns subiect de „bârfă” pe internet. O fotografie cu întâmplarea a fost postată pe Facebook, acolo unde apare și o explicație: „Așa căldură mare a fost astăzi în Thassos că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașină în mare! A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!”, notează impact.ro.

Sursa Foto: Facebook

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

„Îl pot premia cei de la Renault … la așa scenariu nici producătorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic”

„Interior/exterior pe gratis”

„Nu-i bai că are casco maritim”

„Să nu mai joace la loto, și-a consumat tot norocul”

„Sunt unii … doamne doamne … totuși tare sunt curios cum a reușit așa ceva. Mi se par unele lucruri atât de imposibile încât cu romanii ar trebui făcut un film Misiune super Imposibilă”

„111 emoticoane de râs din 265 pâna acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`