Clanuri din România, război sângeros în Franța. Cinci oameni au murit, iar șase sunt răniţi grav: „Pe cine omori tu, mă?”

Clanuri din România, război sângeros în Franța. Cinci oameni au murit, iar șase sunt răniţi grav: „Pe cine omori tu, mă?
Sursa Foto: Captură Video

Bătaie în stil mafiot între clanuri de interlopi români pe străzile din Strasbourg. Se pare că oraşul care găzduieşte Parlamentul European a fost îngrozit de o luptă între două tabere care se războiau pentru bani şi influenţă, notează observatornews.ro.

Răfuială în stil mafiot între clanuri de interlopi români

„Pe cine omori tu, mă? Am auzit că eşti nebun! Hai la mine, dacă ai curaj! Eu vreau pace, tu nu vrei!”, a transmis Saban Stancu, cumnatul unui interlop din clanul Cârpaci, care a dus la măcelul din districtul Port-du-Rhin din Strasbourg.

Se pare că acesta ar fi făcut doi ani de închisoare din cauza unor afaceri ilegale cu mașini în care ar fi intrat cu clanul Cârpaci, iar după ce a fost eliberat ar fi cerut bani interlopilor pentru perioada petrecută în spatele gratiilor.

Ținând cont de faptul că nu s-au pus de acord în această privință, aceștia s-au hotărât să tranşeze totul printr-o răfuială.

„Hai la mine, dacă ai curaj! Eu vreau pace, tu nu vrei!”, a mai spus Saban Stancu.

Sursa Foto: Captură Video

Cinci oameni au murit, iar șase sunt răniţi grav

În ziua în care a vrut să se răzbune, Saban Stancu, împreună cu șoția și mai multe rude, au plecat dintr-un orăşel din Germania spre Strasbourg.

Pe drum, interlopul își ameninţa adversarul printr-un live pe pagina sa de Facebook. Cei doi rivali s-au întâlnit la marginea orașului, după care a urmat o goană nebună pe străzile din Strasbourg.

Astfel, după kilometri de urmărire, cele două mașini nu au mai reușesc să evite impactul, iar una dintre ele s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus.

La fața locului au ajuns zeci de pompieri şi maşini de salvare. Trei persoane și-au pierdut viața pe loc, mai exact Cârpaci, soția și sora acesteia.

De asemenea, alte șase sunt în stare gravă, iar Saban Stancu și soția sa au murit mai târziu, în braţele salvatorilor.

Sursa Foto: Captură Video

Potrivit presei franceze, martorii ar fi auzit mai multe focuri de armă în timpul goanei de pe străzi

„România a exportat şi criminalitate. Unele grupuri, care acţionau şi acţionează în ţară, acţionează şi în alte ţări. Există rivalitate, există răzbunări, există război pentreu teritoriu, influenţe. Unele răzbunări s-au transmis chiar de aici, din ţară, pentru a fi ucişi sau chiar aplicate unele corecţii”, a declarat Mihai Pitulescu, fost şef în IGPR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`