CJ Ilfov: Aproape 1.500 de elevi au, de acum, acces la laboratoare dotate cu mobilier modern și instrumente inovative pentru educația lor (FOTO)

CJ Ilfov: Aproape 1.500 de elevi au, de acum, acces la laboratoare dotate cu mobilier modern și instrumente inovative pentru educația lor (FOTO)
Sursa foto: Consiliul Județean Ilfov

Aproape 1.500 de elevi din Ilfov au acces de acum la laboratoare dotate cu mobilier modern și instrumente inovative.

Este vorba despre 1.484 de elevi și 31 de cadre didactice, cei care sunt afiliați Palatului Copiilor și Elevilor Ilfov, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Periș și Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov.

Investiții în sistemul de învățământ din Ilfov

Mobilierul, materialele didactice/sportive și echipamentele informatice au fost achiziționate și livrate în unitățile de învățământ din Ilfov înscrise în proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar și a unităților conexe – Consiliul Județean Ilfov”. Toate echipamentele au fost deja livrate.

„Echipamentele vor fi utilizate în activitatea didactică practică pentru a putea oferi informatii relevante, o experiență simulată cât mai aproape de realitate, pentru o mai bună comunicare între elevi și profesori si pentru o multitudine de alte avantaje derivate din tot ceea ce implică hardware și software moderne”, a transmis Consiliul Județean Ilfov.

Echipamentele vor contribui la:
* Desfășurarea activității școlare în context modern.
* Stimularea creativității elevilor.
* Îmbunătățirea competențelor și abilităților digitale ale elevilor.
* Asigurarea unor resurse alternative celor clasice.

Echipamentele digitale destinate cadrelor didactice vor contribui la:
* Asigurarea pregătirii corespunzătoare a conținutului lecțiilor.
* Crearea unor surse deschise de informație, adresate tuturor celor interesati și o mai bună diseminare a informațiilor didactice.
* Comunicarea cu elevii.
* Imbunătățirea competențelor digitale ale profesorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)