Circulație îngreunată pe distanța Preciziei – Eroilor, de pe M3, din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la un tren fără călători (VIDEO)

Circulație îngreunată pe distanța Preciziei – Eroilor, de pe M3, din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la un tren fără călători (VIDEO)
Sursa Foto: Captură video Facebook/ Cristian Lucian Dorojan

Începând cu ora 8.15, pe distanța Preciziei – Eroilor 1, de pe Magistrala Trei, circulația se desfășoara cu dificultate, din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la un tren fără călători.

Este vorba despre o defecțiune a unui tren, incidentul având loc în jurul orei 8.15, o oră de vârf, aglomerată, pentru transportul public din București. Este o ora la care cei mai mulți dintre călători ajung la metrou pentru a se îndrepta spre locurile de muncă, ceea ce înseamnă că circulația este îngreunată în aceste momente, iar în stațiile de metrou se formează aglomerări.

Incidente de acest gen au avut loc și săptămâna trecută, când ne reamintim, Metrorex a dat o comunicare prin care spunea că dacă mai există astfel de situații, prin care există agloerări, atunci este posibil ca anumite stații de metrou să fie închise.

Circulația se defășoară cu dificultate pe M3

În dimineața zilei de marți, 13 octombrie, un tren fără călători s-a defectat. Pentru asigurarea continuării călătoriei, Metrorex anunță că circulația trenurilor a fost reorganizată. Se circulă în pendulă pe direcția Preciziei – Lujerului, iar trenurile cu direcția Anghel Saligny întorc la stația de metrou Lujerului.

Cei de la Metrorex efectuează o serie de anunțuri prin stațiile de sonorizare de pe peroane, însă cu toate acestea vorbim de sute de călători ce au rămas blocați din cauza circulației cu dificultate a trenurilor pe Magistrala M3.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI