UPDATE// Haos la metrou: O garnitură s-a defectat şi a blocat traficul pe Magistrala 2. Precizări CAF: Trenul defect este produs de altă companie

UPDATE// Haos la metrou: O garnitură s-a defectat şi a blocat traficul pe Magistrala 2. Precizări CAF: Trenul defect este produs de altă companie

UPDATE:În urma apariţiei acestui material, CAF a transmis o precizare în care arată că trenul nu este unul produs de companie.

„În dimineața zilei de marți, 26 martie, un tren de metrou care circula pe Magistrala 2 s-a defectat în stația Piața Victoriei. Potrivit informațiilor lansate în mass-media, trenul cu probleme ar fi fost produs de Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF). Asocierea a fost făcută deoarece această magistrală este de obicei deservită de trenurile producătorului spaniol, CAF. În realitate, trenul defect a fost un vehicul produs de firma Bombardier, trenuri care rulează pe Magistrala 2 împreună cu garniturile CAF”, a transmis compania CAF.

Aglomeraţie de nedescris, marţi dimineaţă, la metrou! Totul după ce o garnitură care circula pe Magistrala 2 Berceni – Pipera s-a defectat şi a blocat traficul la o oră de vârf când numeroase persoane folosesc metroul pentru a ajunge la muncă sau la şcoală.

Circulaţia este blocată deoarece garnitura defectă trebuie să fie retrasă la depoul Pipera.

Conform Antena 3,trenul defect era unul dintre cele relativ noi, fabricate de CAF între 2013 și 2016, la fel cu cel deraiat la sfârșitul lunii februarie.

Indiciile arată că ar putea fi vorba despre o problemă tehnică legată de softul de operare al acestor trenuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră