Circulația din Piața Victoriei va fi reluată pe toate benzile. Nicușor Dan: Conductele de termoficare și apă au fost înlocuite

Circulația din Piața Victoriei va fi reluată pe toate benzile. Nicușor Dan: Conductele de termoficare și apă au fost înlocuite
Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Circulația pe toate benzile din Piața Victoriei va fi reluată de joi, 6 iunie, întrucât a fost reparată galeria de termoficare ce subtraversează această zonă şi au fost înlocuite conductele de termie şi apă curentă, a precizat primarul Capitalei, Nicușor Dan, potrivit Agerpres.

Nicușor Dan a anunțat că circulația din Piața Victoriei va fi reluată pe toate benzile

Nicușor Dan a anunțat și faptul că scările rulante din Pasajul Universității, ieșirea spre Facultatea de Geografie, au fost date în funcțiune.

„Au fost înlocuite toate scările din cele şase puncte de acces în pasajul pietonal şi vor fi pornite foarte curând”, a spus Nicuşor Dan.

Carosabilul intersecției din Piața Victoriei a fost readus la starea inițială, după ce au avut loc lucrări la înlocuirea conductei de termie, a conductelor de apă curentă și lucrări de consolidare a galeriei.

„Redăm circulaţiei toate benzile din Piaţa Victoriei. Ne cerem scuze pentru toţi şoferii pe care i-am încurcat lunile astea, însă a fost o lucrare absolut necesară. Dedesubt s-au lucrat 650 de metri de conductă de termoficare, 800 de metri de conductă de apă şi în plus structura era afectată şi a trebuit consolidată. Începând de azi se circulă pe toate benzile în Piaţa Victoriei”, a declarat Nicuşor Dan.

„Conductele de termoficare au fost complet înlocuite şi s-a efectuat proba de presiune pe un tronson de 650 de metri, subtraversare Piaţa Victoriei, iar noile conducte au fost introduse în circuitul reţelei Magistralei II-III Grozăveşti. Lucrările de termoficare au fost corelate şi cu cele de modernizare ale conductei magistrale de apă. Compania Municipală Energetica Servicii execută lucrările de modernizare ale reţelei de termoficare la Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti, pe un tronson care însumează 11 km de conducte de termoficare, din care au fost montate şi introduse în circuitul reţelei de distribuţie a energiei termice peste 7 km”, mai precizează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`