Ciprian Marica și-a primit înapoi permisul de conducere. Ce mărturisiri a făcut fostul fotbalist

Ciprian Marica și-a primit înapoi permisul de conducere. Ce mărturisiri a făcut fostul fotbalist
Foto: Facebook/ Ciprian Marica

Ciprian Marica a rămas fără permisul de conducere după ce a încălcat regulile de circulație, trecând pe roșu și fără a avea la el documentele necesare. A primit o amendă de 1.450 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce timp de 30 de zile.

Astăzi, Ciprian Marica a fost fericit, întrucât și-a recăpătat permisul de conducere. Fostul fotbalist a dezvăluit că aceasta a fost singura dorință pe care a avut-o în perioada sărbătorilor, și se simte împlinit că rugăciunile sale au fost ascultate.

Ciprian Marica și-a recuperat permisul de conducere

Ca tot omul de sărbători îți dorești ceva de la Moșu’. Moșule: iubire, sănătate… permisul. A venit permisul! Ce înseamnă să fie Moșu’ bun cu tine și să-ți asculte rugăciunea. A venit permisul! Să aveți o zi bună și voi”, a declarat Ciprian Marica pe contul lui personal de Instagram, scrie Spynews.ro.

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 10,50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1.450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Brigada Rutieră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`