Cine mergea cu sacoșa de bani să-și cumpere Ferrari? Marius Humelnicu (PSD): “Eu nu am auzit de lucruri din acestea” / Despre măsura care limitează plățile cash: “E un pas mic din cei pe care ar trebui să îi facem noi” (VIDEO)

Cine mergea cu sacoșa de bani să-și cumpere Ferrari? Marius Humelnicu (PSD): “Eu nu am auzit de lucruri din acestea” / Despre măsura care limitează plățile cash: “E un pas mic din cei pe care ar trebui să îi facem noi” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marius Humelnicu

Marcel Ciolacu a anunțat că măsura privind limitarea cash-ului a fost dată pentru cei care fac evaziune fiscală, pentru cei care își cumpără Ferrari cu sacoșa de bani „Măsura este pentru cei care făceau evaziune, adică mergeau cu sacoșa de bani și își cumpărau Ferrari”.

Senatorul PSD, Marius Humelnicu, a avut o intervenție în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, unde a fost întrebat dacă a auzit de oameni care să cumpere mașini de lux, cu plata în numerar, așa cum a spus premierul.

„Nici eu n-am cunoștințe de faptul că cineva poate veni cu sacoșa și să cumpere o mașină. Eu nu am auzit de lucruri din acestea, costă suficient de mult, cred, cel puțin în România.

E un prim pas sau e un pas din ceea ce trebuie noi să facem dacă vorbim de eradicarea evaziunii fiscale. A fost în coaliție discuția de la 10.000, când vorbim de companii, plăți între companii, să reducem la 5000, ultima variantă acceptată de Coaliția a fost cea pe care o știm acum cu 1000 și 2000. Putem vorbi, dacă vreți, același lucru când vorbim de evaziune fiscală de faptul că nu recuperăm TVA-ul, 36 % din TVA nu-l recuperăm și suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană și atunci cred că această limitare a plății cash-ului e un pas mic din pașii pe care trebuie să-i facem noi, ceea ce înseamnă digitalizarea ANAF-ului și tot ceea ce înseamnă interoperabilitatea sistemelor. E un pas mic pentru noi, pentru fiecare dintre noi, dar mare pentru România.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)