Cine l-a vizitat pe Vlad Pascu în arest. El a fost scos din celulă

Cine l-a vizitat pe Vlad Pascu în arest. El a fost scos din celulă
sursă foto: captură YT

Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost scos din arestul Poliției din Constanța și dus la audieri la DIICOT.

Avocata nouă l-a vizitat în arest

Noua sa avocată l-a vizitat în arest, apoi el a fost scos din celulă pe ușa din spate pentru a nu fi văzut de jurnaliști și a fost dus la audieri la DIICOT. O oră a ținut audierea timp în care procurorii încercau să afle de unde și-a luat drogurile, conform știrileprotv.

Avocata care l-a vizitat a înlocuit-o pe Luminița Popescu, sora subprefectului PSD din Constanța.

Avocata nouă, Ionela Stoica nu a oferit niciun răspuns la întrebările jurnaliștilor, dar o postare de pe Facebook a ridicat o serie de întrebări.
„Tu dormi? Nu dormi! Dacă știi, fură tu cum știi. Dacă poți, frate, să bei, atunci bea tu pentru toți! Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți”, a scris avocata pe Facebook.

Părinții lui Vlad trebuiau să se prezinte la Poliția din Constanța, pentru a-și vizita fiul, dar nu au ajuns.

Cum se apără polițiștii

Polițiștii de pe litoral se apără și spun că le-a fost spun să dirijeze circulația pentru demnitarii care mergeau în concendii în Constanța și nu li s-a dat voie să acționeze pentru a verifica șoferii dacă au consumat alcool sau droguri.

„Pur și simplu am dirijat un semafor la trecerea de pietoni, ce înseamnă de la Agigea intrare până în Eforie Nord, ieșirea. Deci, aia a fost activitatea noastră 35 de zile. Tu aveai niște posturi fixe, dacă te îndepărtai de acele posturi, în fiecare post erau camere de luat vederi, care șeful de serviciu le avea pe telefon și el le verifica constant, când nu eram acolo, dădea prin stație”, a spus un polițist sub protecția anonimatului.

Ancheta declanșată de corpul de control al Ministrului de Interne se defășoară în continuare la Constanța.

„Aici nu vorbim doar de simple greșeli personale ci despre lucruri grave, care arată că sistemul nu a funcționat într-o situație banală. Prin modul în care au acționat, dar și prin comportamentul ulterior, anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă. Vreau să îi transmit domnului ministru Cătălin Predoiu că are mână liberă să facă curățenie de sus până jos”, a declarat Marcel Ciolacu, premierul României.

Acesta a mai transmis că dacă poliția nu are suficienți bani pentru a cumpăra aparate drugtest trebuie să ceară bani. El a mai subliniat importanța luptei împotriva traficanților de droguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)