Cine este Vlad, jandarmul care a ajuns viral pe Instagram. Bărbatul a promovat noua uniformă a jandarmeriei

Cine este Vlad, jandarmul care a ajuns viral pe Instagram. Bărbatul a promovat noua uniformă a jandarmeriei
Foto: Captura video Facebook/ Jandarmeria Română

Un jandarm tânăr, înalt și bine făcut, devine viral pe rețelele sociale ale instituției, care simte nevoia de o imagine mai bună. Un clip în care străbate încrezător străzile Capitalei atrage atenția doamnelor și domnișoarelor. Avertizarea experților: videoclipul, inspirat dintr-un trend global, poate fi periculos dacă nu este înțeles corect de public.

Cine este Vlad, jandarmul care face furori pe Instagram

În doar câteva ore de la postare, videoclipul încărcat pe pagina oficială de Instagram a Jandarmeriei Române a adunat aproape 70.000 de vizualizări și mai mult de 4.000 de aprecieri, potrivit Observator News.

Vlad, ofițer în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei din 2021, defilează cu încredere pe străzile centrului Bucureștiului într-un videoclip de promovare montat pe o melodie celebră a trupei ABBA. Uniforma sa atrage priviri admirative și zâmbete de la trecători.

Departamentul de comunicare al Jandarmeriei a publicat videoclipul pe platformele de socializare cu scopul de a captiva interesul tinerilor pentru această profesie.

Am observat că 55% din cei care au interacţionat la postarea noastră sunt cei care nu au urmărit până în prezent pagina noastră. L-am ales pe colegul nostru pentru atitudinea lui. Ni s-a părut potrivit acestui trend. E o melodie pe care toată lumea o ştie. ABBA o putem auzi peste tot”, a declarat Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt IGJR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`