Cine este Nuredin Beinur, afaceristul împușcat într-un restaurant din București?

Cine este Nuredin Beinur, afaceristul împușcat într-un restaurant din București?

Nuredin Beinur a fost împușcat sâmbătă dimineață, cu gl0anțe de cauciuc, în timp ce se afla într-un restaurant din Capitală. Totul a pornit de la câteva injurii și s-a terminat pentru Beinur la spital.

„Spiritele aveau să se încingă în zori, pe la 4:30, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu Morcov. L-ar fi înjurat de mai multe ori, iar interlopul bișnițar avea să acționeze, jumătate de oră mai târziu. Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, a ieșit, iar acolo a fost întâmpinat de mai multe persoane, între care Morcov. Ultimul a descărcat pistolul cu bile de cauciuc în Beinur”, scrie Cancan.

Cine este Nuredin Beinur?

Fostul fotbalist și boxer este unul dintre cele mai cunoscute personaje din Constanța. De numele lui se leagă mai multe scandaluri răsunător.  În timpul pandemiei, acesta s-a luat la trântă cu polițiștii din București, după ce a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a participat la un eveniment organizat într-un local, dar și cu 2.500 de lei, pentru că nu purta mască.

Beinur Nuredin a mai ajuns în atenția opiniei publice vara trecută, atunci când a rămas în pană cu autoturismul său de lux, un Rolls Royce, în stațiunea Mamaia, Zona Summerland.

În octombrie 2010 Nuredin Beinur a fost arestat de judecătorii români la cererea procurorilor Parchetului General care îl acuzau de șantaj, instigare la șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, într-un dosar în care parte vătămată era un controversat afacerist, Marian Mocea. Beinur a stat în arest aproape un an.Procurorii spuneau că timp de mai mulți ani Mocea îi plătea taxă de protecție lui Beinur și din momentul în care a refuzat să mai facă acest lucru a fost șantajat cu diferite lucruri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`