Cine este individul care l-a omorât pe Cătălin, șoferul din Prahova. Bărbatul a mai avut probleme cu legea

Cine este individul care l-a omorât pe Cătălin, șoferul din Prahova. Bărbatul a mai avut probleme cu legea
Sursa foto: Freepik

Cazul lui Cătălin, șoferului din Prahova care a fost ucis de un client, a șocat o țară întreagă. Ies la iveală detalii tulburătoare despre momentele dinaintea crimei, dar și despre planul individului care l-a omorât pe Cătălin.

De la ce a pornit altercația care s-a sfârșit cu moartea lui Cătălin

În drum spre destinaţie, presupusul criminal i-a cerut şoferului să schimbe traseul, din judeţul Ilfov, în Bucureşti, însă pe aceeași sumă de  bani. Acesta ar fi fost și motivul pentru care cei doi au început să se certe și ulterior, motivul de la care ar fi început altercația care i-a adus sfârșitul lui Cătălin.

La intrarea din localitatea Siliștea Snagovului, Cătălin, bărbatul de la volan, în vârstă de 31 de ani, a oprit maşina.  Cei doi au coborât din mașină și au început să se lovească, moment în care clientul a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe șofer de mai multe ori, până acesta a rămas fără suflare.

Cum a încercat individul să ascundă crima

Individul a târât cadavrul șoferului într-o pădure de lângă Snagov și i-a furat verigheta și telefonul. Pleacă cu mașina, pe care o abandonează în localitatea Ciolpani, de unde roagă nişte prieteni să-l ducă în Capitală. Ajuns în București, se asigură că scapă de toate dovezile care l-ar fi putut incrima, potrivit Observator News.

Se întoarce în locul în care a abandonat maşina lui Cătălin. În ciuda faptului că nu are permis, se urcă la volan și duce mașina în mijlocul câmpului, la aproape 60 de kilometri de locul crimei. Ajunge la capătul traseului pe care l-a gândit, în câmp, în jur de miezul nopții, după ce s-ar fi oprit la o benzinărie pentru a cumpăra combustibil.

A dat foc autoturismului și a a fugit de la locul întâmplării. După 30 de minute de mers pe jos, a ajuns în localitatea învecinată, la casa concubinei sale, acolo unde a și rămas peste noapte. I-a povestit acesteia tot ce s-a întâmplat.

„A venit acasă, a dormit, dar nu mi s-a părut nimic suspect. Nu am ştiut nimic”, a declarat socrul criminalului, potrivit Observator News.

Cei care au alertat autoritățile au fost oamenii care locuiau în proximitatea câmpului în care a fost incendiată mașina, sunând la 112 când au văzut flăcările.

Cine este individul care l-a ucis pe Cătălin

Ultimul client a lui Cătălin, dar și cel care i-a adus sfârșitul acestuia, este un individ poreclit Gimi, care era cercetat pentru violenţe. Cei doi s-ar fi cunoscut, nefiind prima cursă pe care o aveau împreună, chiar dacă șoferul se apucase recent de ridesharing.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, şi-a recunoscut crima şi i-a dus pe poliţişti la cadavru. Este acuzat de tâlhărie calificată, omor calificat, distrugere prin incendiere și conducere fără permis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Avertismentul specialiștilor: Depăşirea pragului de încălzire a climei cu 1,5°C va avea consecinţe ireversibile
23:36 - Ministrul Adrian Câciu, despre riscul de a pierde 1,1 miliarde de euro din PNRR: „Toate se vor rezolva, avem o perioadă de șase luni”
22:59 - Călin Popescu-Tăriceanu, achitat de ÎCCJ în dosarul mitei de 800.000 de dolari
22:38 - România datorează o sumă uriașă țărilor în care au ales să se trateze românii. Lista statelor care trebuie să primească cei mai mulți bani
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii