Cine e Sandu Cocoșatu care i-a impresionat pe jurați la Chefi la cuțite. A dezvăluit ingredientul secret al micilor lui, cunoscuți în toată țara

Cine e Sandu Cocoșatu care i-a impresionat pe jurați la Chefi la cuțite. A dezvăluit ingredientul secret al micilor lui, cunoscuți în toată țara
Sursa foto: captura TV

Un invitat surpriză a apărut în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Celebrul Sandu Cocoșatu, maestrul micilor și-a făcut apariția în emisiune și i-a uimit pe jurați cu preparatul care l-a făcut celebru. Acesta a dezvăluit că secretul succesului său este pasiunea pentru mici și că tot ceea ce a realizat a fost făcut cu suflet.

Sandu Cocoșatu, la Chefi la Cuțite

Cum era de așteptat, acesta a preparat mici, pe care i-a oferit celor patru jurați. El a ajuns la vârsta de 70 de ani și mulțumește tuturor care l-au întâlnit.

Rețeta sa este una specială, iar jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui și i-au adus numeroase laude.

„Nu știu cum să vă spun. Dacă aș spune că bucătăria e viața mea, atunci poate că ar fi prea puțin. Bucătăria e mai mult decât viața mea. De al 22 de ani și până la 73 sunt mai mult de 50 de ani, zi de zi, de dimineața de la 6 și jumătate și până seara chiar și la 12. Viața mea a fost cârciuma, viața mea a fost grătarul și am iubit munca asta.

Mereu am căutat să fie mai bine, mai frumos, să fie mai mulțumit. Acestea sunt frumuseți ale naturii (nr. micii). Am mici care au plecat de la Cocoșatu la Toronto, Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu’, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet”, a spus Sandu Cocoșatu, potrivit spynews.

Povestea de viață a lui Sandu Cocoșatu’

Pasiunea sa pentru mici a venit și cu un cost dureros. Stând la grătar o perioadă lungă, a început să se cocoșeze. Toată lumea îl cunoaște pe acesta și mulți români îl recunosc, deși nu se află în fața grătarului.

”Am avut o problemă de sănătate, o spondilită anchilozantă. Am aflat de acest diagnostic la vârsta de 29 de ani, dar nu eram într-o stare avansată. Alergam, jucam fotbal, nu eram în starea în care sunt acum. Dar zi de zi, fiind toată ziua pe grătar și făcând această treabă, m-am adus de spate.

La ora actuală sunt foarte, foarte mulți oameni care vin, au funcții mari și ne calcă pragul. Ies la poartă și ei zic: Să trăiască tăticul! Și când vin farfuriile goale simt în inimă mai mult decât orice pe lume”, a zis Sandu Cocoșatu’.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`