Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică

Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică
Sursa foto: Captura B1 TV

Un incident șocant a avut loc marți după-amiază la Palatul Parlamentului. Un bărbat a dat foc unei săli, iar 300 de oameni au fost evacuați și o femeie a suferit un atac de panică.

De ore întregi bărbatul este căutat în Capitală

Deși toți polițiștii Capitalei caută bărbatul de ore întregi, acesta este de negăsit. Autoritățile au și fotografia acestuia și au făcut apel la cetățeni. Totuși, există o suspiciune că individul este din județul Vaslui și este stabilit în Italia, fiind muncitor la o fabrică, transmite observatornews.ro. 

Apropiații spun că acesta este o persoană liniștită și nu ar fi fost în stare să comită o astfel de faptă.

Ce recomandă autoritățile

Bărbatul este căutat în continuare de autorități, fiind verificate toate camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au declarat că este o chestiune de ore până va fi găsit.

Jandarmeria Română a declarat că incendiul nu se afla în zona de securitate a clădirii, iar bărbatul a dat foc unor lucruri pe care le deținea. Acesta nu ajunsese la zona de control şi de securitate ale Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP).

„În jurul orei 13,50, la obiectivul Palatul Parlamentului, în zona unui magazin de suveniruri, aflat în proximitatea Sălii de expoziţii ‘Constantin Brâncuşi’, un bărbat a dat foc unor bunuri pe care le avea în posesie, după care a plecat de la faţa locului. Menţionăm faptul că, în zona producerii evenimentului, accesul este liber, conform Regulamentului de Acces în Camera Deputaţilor şi Senat, până la filtrele de control şi securitate ale SPP. De asemenea, este foarte important de precizat că bărbatul nu a pătruns în zona de securitate din incinta clădirii”, arată sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`