Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au intrat în casă peste un bătrân și l-au jefuit. Poliția a deschins la atacatori

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au intrat în casă peste un bătrân și l-au jefuit. Poliția a deschins la atacatori

Cinci tineri ar fi intrat cu fețele acoperite de măști în locuința unui bărbat de 63 de ani. Aceștia au folosit violența și au sustrat bunuri, dar și bani din casa bărbatului din Reșița, informează IPJ Caraș – Severin. În cursul zilei de joi, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliale la adresele persoanelor bănuite de tâlhărie, infomrează Agerpres.

Fapta s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când un grup format din trei băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani au intrat în locuința unui bărbat, folosind violența și purtând măști pe față. De acolo, aceștia au sustrat mai multe bunuri dar și bani.

În cursul zilei de joi, polițiștii au descins la locuințele persoanelor bănuite de tâlhărie, unde au descoperit și o tabletă despr ecare se crede că ar fi aparțiunt bătrânului păgubit, scrie Stiripesurse.

„În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar cei cinci tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin”, au precizat autoritățile, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`