Cinci persoane rănite într-un accident rutier, în județul Dolj

Cinci persoane rănite într-un accident rutier, în județul Dolj
foto: Pixabay

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică în județul Dolj, în zona localității Moțăței. Ele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații suplimentare, toate fiind conștiente.

Dolj: Cinci persoane rănite într-un accident rutier

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi duminică, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN56, la intersecţia cu DJ561A, in zona localităţii Motăţei, transmite News.ro.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus pe DN56, spre Calafat, de un bărbat de 60 de ani, din Băileşti, la efectuarea unui viraj la stânga a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Băileşti”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, cinci persoane au fost transportate la spitalpentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare, toate fiind conştiente.

Două echipaje SMURD, două echipaje SAJ și unul de descarcerare s-au deplasat la fața locului. Inițial, două dintre persoanele implicate în accident erau încarcerate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:26 - Panourilor fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI
17:32 - Radu Burnete (Concordia): Investitorii se tem de „o terapie de şoc, adică taxe surprinzătoare impuse sectorului privat” în 2025