Cinci linii de transport public vor fi prelungite pentru meciul de fotbal FCSB – Sparta Praga. Care sunt acestea

Cinci linii de transport public vor fi prelungite pentru meciul de fotbal FCSB - Sparta Praga. Care sunt acestea
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a anunțat că cinci linii de transport public vor avea un program prelungit, marți, 13 iulie, pentru a asigura transportul spectatorilor care vor asista la meciul de fotbal FCSB – Sparta Praga, programat la ora 21:30 pe stadionul „Steaua”.

Cinci linii de transport, prelungite pentru meciul FCSB – Sparta Praga

Autobuzele a cinci linii vor avea un program prelungit și vor circula și după ora 23:15 la terminalul „Ghencea”, de unde vor pleac în cursă, la dispoziția personalului de dirijare, după partida de fotbal, dacă meciul va fi prelungit după timpul regulamentar de 90 de minute.

„În cazul prelungirii partidei de fotbal după timpul regulamentar de 90 de minute, autobuzele liniilor menţionate se vor deplasa, după ora 23:15, la terminalul „Ghencea”, de unde vor pleca în cursă, la dispoziţia personalului de dirijare, după finalizarea partidei de fotbal”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Care sunt liniile ce vor avea un program prelungit pentru meciul FCSB – Sparta Praga:

  • 41;
  • 47;
  • 138;
  • 232;
  • 385.

Tramvaiele liniilor 41 și 47 vor staționa în terminalul Ghencea până la finalizarea partidei, de unde vor pleca în cursă la dispoziția personalului de dirijare din traseu.

De asemenea, spectatorii prezenți pe Stadionul „Steaua” mai pot utiliza pentru deplasare și autobuzele liniei de noapte N101, care circulă la un interval de 30 de minute între „Valea Oltului” și „Piaa Unirii 2”.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Sparta Praga pe stadionul Letna din capitala Cehiei, în prima manșă a turului 3 preliminar al Champions League.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`