Bărbatul din Chitila care şi-a ucis soţia a fost arestat. El a cerut iertare pentru gestul său (VIDEO)

Bărbatul din Chitila care şi-a ucis soţia a fost arestat. El a cerut iertare pentru gestul său (VIDEO)

Bărbatul din Chitila care şi-a ucis soţia a fost arestat pentru 30 de zile. Individul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, informează B1 TV.

De altfel, suspectul, care a lăsat fără mamă doi copii, unul de 3, celălalt de 5 ani, a cerut iertare în momentul în care a fost scos din sediul Poliţiei. În urmă cu două luni, victima obţinuse şi un ordin de protecţie emis de Judecătoria Buftea, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie de ea sau de cei doi copii ai lor.

„- De ce ai încălcat dreptul ei la viață?

– Îmi cer scuze, îmi cer iertare!

– Cui îi ceri iertare?

– În faţa lui Dumnezeu!

– Faceţi loc!”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! CARMEN HARRA A ANUNȚAT CINE VA MURI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI ! E CUMPLIT …

Individul a declarat în fața polițiștilor că cere scuze pentru gestul său. Poliţiştii l-au găsit destul de repede pe suspect. Acesta locuieşte pe aceeaşi stradă, la câteva case distanţă de victimă. Tot acolo au descoperit şi arma crimei, cu care bărbatul îşi provocase câteva răni.

Polițiștii au refăcut traseul bărbatului și au stabilit că, vineri dimineață, acesta a aşteptat să vadă toate rudele soţiei că pleacă spre serviciu. Apoi ar fi sărit gardul, după care s-a suit pe acoperiş, pentru că uşa locuinţei era cel mai probabil închisă.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

După care a intrat în podul casei şi de acolo în locuinţă, unde a găsit-o pe soţia lui. În timp ce îşi punea în aplicare planul diabolic, în altă cameră dormeau copiii lor, o fetiţă şi un băieţel de 3 şi 5 ani. După ce a omorât-o, bărbatul i-a luat telefonul şi a sunat-o pe mama femeii ca să-i spună ce a făcut.

Ordinul de restricţie presupunea că bărbatul nu mai avea voie să se apropie la mai mult de 200 de metri de soţia sa.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Pentru fapta sa, el riscă cel puțin 25 de ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`