Muzician român, INTERNAT LA PSIHIATRIE! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! A AMENINȚAT pe internet ce gânduri are!

Chitaristul Bogdan Giurea, angajat al Teatrului Davila, a fost acaparat de gânduri negre!

RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ LA PUȘCĂRIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA

Acesta a anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă.

Artistul a declarat că are probleme la serviciu, dar și cu mama lui care este bolnavă.

În urma apelurilorla 112, poliția l-a găsit pe artist în Expo Parc, agitat.

Bogdan a fost dus la secție apoi, preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean 2, respectiv secția de psihiatrie, unde a fost internat pentru consult și tratament de specialitate, conform Wowbiz.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

„Băiatul ăsta trece printr-o perioadă tare, tare grea. A uitat cât e de talentat. Altfel nu știu de ce s-a ținut așa în umbră. Aș vrea ca, peste o vreme, când se va uita pe canalul lui de Youtube să vadă mii de vizualizări”, a scris o admiratoare pe internet.

„In seara asta, un vechi amic de-ai mei,angajat al Teatrului Davila, chitarist de mare talent, având o mama bolnavă de cancer in faza terminala, anunță pe facebook ca se sinucide. Scoala m-a învățat că,de regulă, aceste persoane care anunță actul suicidar cer de fapt ajutor si extrem de rar trec la actul propriu zis. Dar tot scoala m-a învățat că aceste persoane vulnerabile si aflate în situații de viata critice sunt deosebit de imprevizibile.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Nu cred, nu vreau sa cred ca Bogdan Alin Giurea va face gestul extrem. Indiciile arată că cel mai probabil nu. Dar data viitoare? Cand va renunța să anunțe ceva, cand va închide orice canal de comunicare? Din Teatrul Davila a stat cu el cineva de vorbă?”, a mai reacționat un amic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`