Chiar în ziua dispariției celor trei copii din Hunedoara, o instituție de stat avea ordin să-i preia în grijă – Detalii din anchetă

Chiar în ziua dispariției celor trei copii din Hunedoara, o instituție de stat avea ordin să-i preia în grijă - Detalii din anchetă

Cei trei copii ai omului de afaceri Adrian Marțian poate că n-ar fi dispărut, dacă Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) i-ar fi luat în grijă pe cei trei frați.

Antonio, Rania şi Raisa, de 7,9 şi 11 ani, au dispărut acum trei zile

Chiar în ziua dispariţiei, angajaţii DGASPC au avut ordin judecătoresc să-i preia pe cei trei fraţi, dar i-au lăsat tot în grija bonei.
Surse citate de Observator spun că bona copiilor, cea care îi avea în grijă, le-a declarat anchetatorilor că a plecat la cumpărături și a lăsat copiii cu un prieten.

Când s-a întors, bona a văzut că toți cei trei copii nu mai sunt și, drept urmare, l-a sunat pe tatăl lor, cel care o plătea să-i îngrijească.

Poliţiştii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi ar fi văzut cum cei trei fraţi pleacă de acasă, însoţiți de un adult. „Aştept să mă contacteze cineva. Nu aveau cum să plece singuri copiii mei”, spune Adrian Marţian, tatăl copiilor.

Cei trei frați, Antonio, Rania şi Raisa, de 7,9 şi 11 ani, au dispărut acum trei zile, din județul Hunedoara.După dispariție, în spațiul public a apărut un mesaj video în care apar cei trei copii îmbrățișați.

Sora mai mare este cea care vorbește, în numele tuturor celor trei, mesajul fiind adresat, se pare, mamei copiilor, pe care o acuză că ar fi organizat răpirea lor: „Degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă.

Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine, nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, susține fetița cea mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`