CFR Călători vinde bilete și la trenurile anulate. Ștefan Etveș: Aici vorbim de magie cu bilete de tren! Albert Einstein ar fi invidios (VIDEO)

CFR Călători vinde bilete și la trenurile anulate. Ștefan Etveș: Aici vorbim de magie cu bilete de tren! Albert Einstein ar fi invidios (VIDEO)
Sursa Foto: CFR Călători / Facebook

CFR Călători vinde bilete și la trenurile anulate, au semnalat călătorii pe site-ul Clubferoviar. Informația vine chiar în ziua în care ar fi trebuit să înceapă greva generală la CFR, în preajma vacanței de 1 Decembrie. Subiectul a fost comentat ironic de Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile noastre”, difuzată pe B1 TV.

CFR Călători vinde bilete pentru trenuri care nu există

„Albert Einstein ar fi invidios pe conducerea CFR Călători, adică pe dl Titi Preoteasa, proaspăt numit pe 4 ani. E primul mandat de director general plin. Practic, CFR Călători are management privat. Aici vorbim de magie cu bilete de tren.

Mai mult, vând bilete existente la trenuri inexistente. Dacă tu crezi că pe Pământ mai există o țară să se întâmple ce se întâmplă acum la CFR Călători… Doar în România doar la CFR Călători! (…) E bine că se vând bilete. dar nu există trenul respectiv….

Am înțeles că respectivul pasager a și primit SMS să se prezinte la Gara de Nord că trenul pleacă, dar trenul nu exista”, a susținut Ștefan Etveș.

Acesta a precizat apoi că miercuri Guvernul ar trebui să treacă mai multe memorandumuri inclusiv pentru CFR, TAROM și Metrorex. Dacă ele vor trece în favoarea acestor angajați din transport, atunci grevele nu vor mai avea loc.

Peste 90-95% din biletele de tren spre munte și alte destinații de vacanță s-au vândut pentru această minivacanță. Dacă va fi grevă, se va asigura doar o treime din trenuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`