Cetățeanul bulgar suspect de coronavirus a încercat din nou să fugă din spitalul din Galați. De data aceasta a fost prins sărind gardul

Cetățeanul bulgar suspect de coronavirus a încercat din nou să fugă din spitalul din Galați. De data aceasta a fost prins sărind gardul

Cetățeanul bulgar suspect de coronavirus și internat la Spitalul din Galați a avut, joi, o a doua tentativă de a fugi din unitatea spitalicească.

Amintim că acesta a fost internat marți seară, după ce i s-a făcut rău la hotelul unde era cazat. Ulterior, miercuri, izolat fiind la spitalul din municipiu, a tăiat plasa de la geamul unității medicale și a fugit, fiind prins la scurt timp într-un microbuz cu destinația București.

Bărbatul a fost dus cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, iar cele 7 persoane cu care acesta a intrat în contact au fost internate într-un centru de carantină. (Detalii AICI)

Joi, a avut o nouă tentativă de a evada. El a fost prins de jandarmi când sărea gardul unității medicale, fiind din nou dus în salonul unde este internat.

Parchetul anunță că pe numele acestuia a fost deschis doar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit ordonanței de urgență de modificare a Codului Penal publicată de Ministerul Justiției pedepsele ajung până la 15 ani de închisoare, în funcție de consecințele faptelor. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`