Cercetătorii din Loch Ness caută vânători de monștri voluntari. Se oferă recompensă de 32.000 de dolari oricui dovedește existența creaturii

Cercetătorii din Loch Ness caută vânători de monștri voluntari. Se oferă recompensă de 32.000 de dolari oricui dovedește existența creaturii

Silueta neclară din renumita fotografie a lui Robert Wilson din 1934 a fost considerată foarte mult timp că ar aparține monstrului din Loch Ness. S-a dovedit a fi un submarin de jucărie cu un tub de plastic.

Sunt înregistrate peste o mie de apariții a monstrului Nessie

Un antreprenor britanic a oferit recent o recompensă de 32.000 de dolari pentru o dovadă clară a existenței creaturii.
De la prima sa apariție raportată în anul 565 d.Hr., au fost înregistrate peste o mie de apariții ale creaturii legendare despre care se spune că se ascunde în apele din Loch Ness, în Scoția, potrivit Registrului Oficial al Aparițiilor Monstrului din Loch Ness.

Acum, Loch Ness Centre organizează „cea mai mare căutare din ultimii 50 de ani” pentru a găsi bătrânul monstru Nessie.
Împreună cu Loch Ness Exploration, care se descrie ca fiind „o echipă de cercetare independentă și voluntară”, Loch Ness Centre oferă publicului șansa de a se alătura echipei de căutare a monstrului.

„Căutăm vânători de monștri în devenire care să se implice în acțiunea noastră, sâmbătă 26 și duminică 27 august, căutările monstrului fiind cele mai de amploare de acest gen de când Loch Ness Investigation Bureau (LNIB) a studiat apariția creaturii Loch Ness în 1972”, a precizat Loch Ness Centre.

Potrivit centrului, echipa de cercetare va folosi drone termice pentru a căuta în apă și un hidrofon pentru a detecta semnale acustice care seamănă cu „chemări asemănătoare cu cele ale lui Nessie”.

Ar putea fi vorba despre o anghilă uriașă

Registrul oficial al observațiilor monstrului din Loch Ness spune că au fost raportate deja trei apariții ale legendarului monstru în acest an.

În iunie, un cuplu a afirmat că a observat o formă de 65 de metri lungime care se mișca chiar sub suprafața apei, potrivit site-ului.
Cea mai emblematică fotografie din Loch Ness, care prezintă o imagine granulată și neclară a ceea ce pare a fi o creatură cu un gât lung, a reieșit că ar fi fost o farsă.

O echipă de cercetători a spus în 2019 că ceea ce au raportat oamenii că au văzut în lac ar fi putut fi o anghilă uriașă.
„Există cantități mari de ADN de anghilă în Loch Ness”, a declarat Neil Gemmell, un genetician de la Universitatea Otago din Noua Zeelandă, potrivit CNN.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`