Cele mai bune produse pentru părul vopsit blond și alte trucuri pentru a-ți păstra strălucirea șuvițelor

Cele mai bune produse pentru părul vopsit blond și alte trucuri pentru a-ți păstra strălucirea șuvițelor

Da, știm cu toții că ”gentlemenii preferă blondele”, însă dacă ai părul vopsit, poate fi destul de dificil să păstrezi nuanța perfectă de blond și aspectul proaspăt și sănătos care atrage toate privirile. Apa, soarele și poluarea îți pot atenua strălucirea șuvițelor, iar coafarea excesivă și folosirea aparatelor cu aer cald îți pot lăsa părul uscat și casant. Într-adevăr, îngrijirea părului vopsit blond poate fi o adevărată bătaie de cap, însă îți vom împărtăși câteva produse grozave de styling care îți vor face șuvițele blonde să arate ca și cum tocmai ai ieșit dintr-un salon de lux! Descoperă trucurile experților!

Ce trebuie să știi despre îngrijirea părului blond?

Decolorarea părului pentru a obține șuvițele blonde perfecte reprezintă un proces foarte dur pentru fibra ta capilară deoarece îndepărtează uleiurile naturale și substanțele nutritive pe care cuticula le-a sigilat în firul de păr. Acest lucru îți lasă părul uscat, lipsit de elasticitate și fragil. Părul vopsit blond are nevoie demai multă îngrijire, însă cu produsele potrivite poți reduce la minim daunele.

Iată ce trebuie să faci pentru întreținerea șuvițelor tale blonde:

  • Păstrează părul hidratat, utilizând produse care refac echilibrul hidric al fibrei capilare
  • Protejează-ți șuvițele de soare și de aparatele de coafat cu căldură, folosind spray-uri termoprotectoare înainte de expunerea la temperaturile ridicate
  • Folosește un tratament de regenerare special pentru părul vopsit blond

Cele mai bune produse pentru părul vopsit blond

Dacă vrei să readuci la viață părul blond uscat și fragil, trebuie să știi exact ce fel de produse sunt necesare pentru podoaba ta capilară. În funcție de tipul de păr și starea sa de sănătate, este posibil să ai nevoie fie de un balsam puternic hidratant care păstrează umiditatea în firul de păr, fie de o mască protectoare cu proteine care hrănește în profunzime și îl întărește.

Pentru îngrijirea părului blond, experții noștri îți recomandă produsele de styling de la MilkShake, un brand internațional renumit pentru produsele profesionale de păr concepute pe bază de proteine din lapte și extracte naturale de fructe. Datorită conținutului complet de aminoacizi, proteina din lapte este una dintre cele mai bogate proteine în nutrienți, contribuind la structura și puterea firului de păr. Produsele pentru păr vopsit blond de la MilkShake oferă mai multă strălucire, manevrabilitate și catifelare, păstrând culoarea mai mult timp.

Șampon pentru părul blond

Din rutina ta de îngrijire nu ar trebui să lipsească un șampon de calitate pentru părul blond, astfel îți recomandăm să încerci șamponul MilkShake Sweet Camomile – Șampon Pentru Păr Blond. Acesta curăță delicat, conferă strălucire și vitalitate, lăsând părul mătăsos și incredibil de frumos. Extractul de miere organică de flori sălbatice hrănește fibra capilară în profunzime și o hidratează, iar extractul de glicerină din mușețel organic intensifică și luminează nuanțele de blond vopsit. În completare, folosește balsamul din aceeași gamă pentru a-ți păstra culoarea intactă și firul de păr sănătos cât mai mult timp.

Mască pentru părul blond

Măștile de păr sunt tratamente esențiale nu doar pentru repararea daunelor, ci și pentru întreținerea pe termen lung a părului blond. Aceste produse reprezintă o modalitate excelentă de a restabili umiditatea pierdută de părul tău în timpul procesului de (de)colorare și de a preveni ruperea firului de păr.

O opțiune excelentă este MilkShake Active Yogurt Mask 500ml – Masca cu Proteină din Iaurt care întărește firul de păr și îi oferă volum. Formula sa a fost îmbogățită cu uleiuri de avocado și orez, extract de miere și fructe, dar și cu agenți speciali de hidratare și vitamina E pentru a hrăni în profunzime fibra capilară. În plus, complexul de ingrediente Integrity 41 (extract de semințe de floarea soarelui hidroglicolică și polifenoli antioxidanți) ajută la menținerea nuanței de blond și păstrarea strălucirii sale.

Spumă nuanțatoare

Din când în când ai nevoie de o împrospătare a culorii, iar atunci poți folosi spuma nuanțatoare  Milkshake Colour Whipped Cream care acționează precum un balsam, păstrând părul mătăsos și hidratat. În plus, ajută la  mentinerea culorilor intense (pentru părul vopsit blond) sau la obținerea unor reflexii uimitoare (pentru părul nevopsit). Produsul are o formulă ușoară care nu încarcă părul, iar nuanțarea se elimină la primul spălat.

Așadar, părul vopsit blond nu trebuie să-și piardă din strălucire. Oferă-i atenția și îngrijirea de care are nevoie și folosește produse de calitate pentru a-l menține sănătos și frumos.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`