Cel mai așteptat joc al anului a primit data de lansare / Când apare Starfield

Cel mai așteptat joc al anului a primit data de lansare / Când apare Starfield
Sursa foto: captură Yotube @bethesda

Compania de jocuri video, Bethesda, a anunțat oficial data în care va fi lansată epopeea sa RPG SF.

Care este data de lansare a celui mai așteptat joc al anului

Starfield trebuia să fie lansat în 2022, însă pasionații nu au aflat încă foarte multe despre jocul mult așteptat. Acesta este prezentat pe scurt într-un trailer de 15 minute. După o întârziere de un an, data oficială de lansare a fost stabilită – 6 septembrie.

„Ne-am turnat sufletul în acest joc și chiar și eu sunt surprins de cât de mult am muncit”, a spus Todd Howard de la Bethesda în videoclipul de anunț. „Jucăm jocul tot timpul – îl remarc aici pe producătorul principal Tim Lamb – fanii vechi, s-ar putea să și-l amintească dintr-un videoclip „making of” Oblivion, în care stă pe o canapea similară, făcând lucruri similare.”

Starfield, jocul mult așteptat

Noua dată este o mică întârziere, deoarece Starfield era de așteptat să apară în prima jumătate a anului 2023. Ceea ce vom primi în schimb în acel interval de timp este o prezentare Starfield Direct, despre care Howard a spus că va oferi o „profundă analiză a jocului”, pe 11 iunie.

„Sunt atât de multe lucruri pe care mai trebuie să vi le arătăm”, a spus el. „Jocul are multe dintre semnele distinctive la care te-ai aștepta de la noi, dar este și o experiență foarte unică.”

Starfield a fost tachinat pentru prima dată în urmă cu aproximativ cinci ani, iar „dezvoltarea activă” a început când Fallout 4 a fost lansat în 2015, potrivit unui interviu din 2018.

Se pare că Bethesda a fost una dintre filialele Microsoft afectate de cele 10.000 de disponibilizări pe care corporația le-a anunțat la începutul acestui an, deși nu am auzit detalii despre amploarea acestui efect.

Un detaliu interesant al jocului descoperit după analizarea unor interviuri și conversații cu dezvoltatorii este acela că poți avea părinți și îi poți vizita.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`