Cei trei frați dispăruți din Hunedoara și tatăl lor, găsiți în Serbia. Se află în custodia autorităților

Cei trei frați dispăruți din Hunedoara și tatăl lor, găsiți în Serbia. Se află în custodia autorităților
Sursa foto: captura video Youtube/ Natalia Bumbac

Cei trei frați care au dispărut din județul Hunedoara și tatăl lor au fost găsiți în Serbia de către polițiști și se află în custodia autorităților. Copiii sunt în afara oricărui pericol.

Cei patru sunt în Serbia

Polițiștii au reușit să le dea de urmă celor trei copiii dispăruți și a tatălui lor în urma colaborării cu poliția internațională. Ministrul sârb de Interne a spus că minorii se află în afara oricărui pericol, conform Digi24.

„Poliţia Română este în măsură să informeze opinia publică privind finalizarea operaţiunilor de localizare şi depistare a cetăţeanului român (Marţian Adrian) şi a celor trei minori (Marţian Rania Adriana, Marţian Antonio Adrian şi Marţian Raisa Antonia), în Serbia, pe baza cooperării poliţieneşti internaţionale. Cele patru persoane se află în custodia autorităţilor poliţieneşti din Serbia, localitatea Nis”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Minorii au apărut din nou într-un videoclip, de data aceasta alături de tatăl lor. Ei spun că au fost plimbați dintr-un loc în altul de persoane care vorbeau altă limbă și că au ajuns undeva la mare.

Reamintim că cei trei frați din Hunedoara au dispărut, luni seara, din județul Hunedoara, fiind în grija unei bone. Polițiștii au pornit în căutarea lor. Următoarea zi a apărut primul videoclip cu cei mici în care le transmiteau mamei lor un mesaj. Ei spuneau că nu vor să meargă la ea, ci la tatăl lor.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.

Polițiștii au analizat imaginile pentru a stabili veridicitatea lor și pentru a identifica elementele care să îi ajute în găsirea copiiilor.

Copiii, implicați într-un conflict între părinți

Cei trei copiii se erau implicați de mai mult timp într-un conflict între părinți care nu s-au înțeles în privinșa custodiei acestora. Mama lor, Roxana Marțian, a obținut ordin de restricție pentru tatpl lor care și-ai fi montat o rulotă lângă casa copiiilor lor. Copiii au fost încredintanți mamei de către instanță, având în vedere ordinal de protecție obținut împotriva lui Adrian Marțian.

Reprezentanții Protecţiei Drepturilor Copilului urmăreau situația lor chiar cu trei zile înainte ca ei să dispară.

Polițiștii vor preda copiii către DGASPC atunci când vor fi găsiți pentru a avea parte de protecție și consiliere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare
20:58 - Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel