Cea mai mică locuință poate fi închiriată în Capitală. Oferă tot confortul necesar pentru o persoană, având chiar și încălzire în pardoseală

Cea mai mică locuință poate fi închiriată în Capitală. Oferă tot confortul necesar pentru o persoană, având chiar și încălzire în pardoseală
Sursa Foto: Captură Video

Pasionată de amenajări interioare, o femeie din Capitală a făcut dintr-un spațiu de numai 10 metri pătrați o garsonieră elegantă și utilată complet.

Cea mai mică garsonieră poate fi închiriată în Capitală

Se pare că această idee i-a venit după ce a vizitat Londra, acolo unde locuințele pentru studenți sunt atât de mici, iar chiriile pot depăși 1.000 de lire sterline

De profesie inginer, bucureșteanca și-a descoperit pasiunea pentru amenajarea de locuințe în urmă cu câțiva ani. Astfel că, și-a investit economiile în mai multe spații din zona centrală a Capitalei, pe care le-a renovat complet și ulterior le-a închiriat.

„Am considerat că în 12,50 mp poți avea tot confortul necesar. Cu siguranță putem obține asta și în 10 mp. În ciuda dimensiunilor, am găsit modalități de creare a tot ceea ce este necesar confortului oricărei case.

Ambele garsoniere, și cea de 12,50 mp, și cea de 10 mp, au mașină de spălat de dimensiuni normale, va fi instalat și aer condiționat, au cuier la intrare, centrală termică, lavoar și WC de dimensiuni normale, paturi de dimensiuni medii cu saltele confortabile. Cu excepția a două dulapuri, toată mobila a fost concepută personal și executată la comandă”, a declarat proprietara, potrivit gandul.ro.

În locuință este regăsită încălzirea prin pardoseală

Acum, în micuța garsonieră din București, poți găsi tot confortul necesar pentru o persoană, având chiar și încălzire în pardoseală.

„Ne-a ajutat și faptul că am găsit în nișa din camera de 10 mp atât țeavă de canalizare, cât și de apă, permițând astfel compartimentarea unei mici băi. Pentru că ușile exterioare erau mai mici decât cele standard, am ales montarea de uși termopan, care permit atât trecerea luminii naturale, cât și o izolație termică mai bună. La baie, un perete este din termopan cu oglindă, pentru a ajuta vizual la mărirea spațiului. Zonele de dormit sunt gândite pentru una sau două persoane”, a mai spus proprietara.

Totodată, garsoniera de 10 metri pătrați este deja închiriată unui student pentru suma de 200 de euro pe lună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`