Cea mai mică Biblie din lume va fi expusă la o biserică din Sibiu

Cea mai mică Biblie din lume va fi expusă la o biserică din Sibiu
Sursa foto: Shutterstock

Cea mai mică Biblie din lume, alături de alte exemplare rare ale Cărtii Sfinte, vor putea fi admirate începând de marți la Biserica Creștină Biruința, situată pe Bulevardul Victoriei (Pasajul Spitalului) din municipiul Sibiu, cu ocazia „Expoziției Bibliei”, relatează Digi24.ro.

Biblia va fi expusă la Biserica Creștină Biruința

În perioada 10-15 octombrie 2023, Societatea Misionară și de Caritate Pacea, în colaborare cu Biserica Creștină Biruința și Forumul Crescendo, organizează Expoziția Bibliei, un eveniment accesibil tuturor celor interesați. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 10 octombrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biserica Creștină Biruința din Sibiu.

Expoziția va găzdui numeroase exponate inedite, inclusiv cea mai mică Biblie din lume, dar și alte exemplare deosebite ale Cărții Sfinte. Printre exponate se numără o Biblie rezistentă la apă, o Biblie cu glonț, o Biblie pentru nevăzători, diverse traduceri ale Bibliei, copii ale sulurilor de la Qumran și multe alte exemplare valoroase.

Pe parcursul săptămânii, expoziția va oferi și scurte prelegeri susținute de doctori și profesori în teologie. De asemenea, proiectul include o inițiativă inedită: Biblia transcrisă de locuitorii din Sibiu pentru sibieni, care a avut loc la ultima expoziție a Bibliei organizată de Forumul German. Fiecare vizitator va avea oportunitatea de a contribui la transcrierea Bibliei prin scrierea unui verset.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`