Cea mai în vârstă mamă din România se confruntă cu probleme financiare: „Dacă aveam bani…”

Cea mai în vârstă mamă din România se confruntă cu probleme financiare: Dacă aveam bani...
Foto: captura video.

Eliza își face mândră mama în fiecare zi prin reușitele sale școlare și este un copil cuminte și silitor. Mama face eforturi să nu le lipsească nimic, dar totuși nu își permit lucruri banale, pe care alții le pot face în mod obișnuit.

Adriana și Eliza duc o viață simplă și liniștită

Adriana și Eliza duc o viață simplă și liniștită, departe de lumina reflectoarelor și depun eforturi pentru a avea grijă de ele. De Ziua de 1 Martie, nu au făcut nimic special, ci au ales să se relaxeze împreună. Dacă ar fi avut bani, ar fi dorit să meargă la o terasă și să iasă puțin din rutină, dar din cauza situației financiare, nu au putut să își permită acest lux. Cu toate acestea, s-au bucurat de momentele petrecute ca mamă și fiică.

„Nimic special! În fiecare an, este altfel pentru noi! De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam, sau dacă aveam bani mergeam la o terasă și tot așa”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!.

Adriana și Eliza nu au planuri speciale pentru Ziua de 1 și 8 Martie, dar sunt fericite. Cu toate acestea, au o tradiție anuală și nu uită niciodată să își cumpere zambile, florile lor preferate. Dacă nu primesc cadouri de la nimeni, aleg mereu să își ofere această bucurie.

Sărbătorile modeste în casa celei mai vârstnice mame

De asemenea, și-au sărbătorit ziua cu tortul lor preferat și au avut o zi minunată împreună. Ele se înțeleg foarte bine, iar fosta scriitoare încearcă să fie cea mai bună prietenă a fiicei sale. Eliza este o studentă foarte bună, care frecventează două facultăți și are rezultate impresionante la ambele.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie. O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât”, a mai declarat Adriana pentru sursa precizată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios