Ce urmează în cazul sociologului Bulai, după ce acesta ar fi făcut infarct în arest şi internat la Spitalul Militar

Ce urmează în cazul sociologului Bulai, după ce acesta ar fi făcut infarct în arest şi internat la Spitalul Militar
Alfred Bulai este escortat de politie in afara sediului Judecatoriei sectorului 1 si dus catre arestul central, in Bucuresti, 5 septembrie 2024. Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Sociologul Alfred Bulai a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în arest. Surse spun că acesta a făcut infarct şi va rămâne internat la Spitalul Militar până luni, când se va întruni o comisie medicală, care îi va evalua starea de sănătate.

Alfred Bulai este diabetic şi are nevoie de asistenţă medicală specială

Acum două seri, după ce a încercat ore în şir să convingă instanţa că e nevinovat, a primit arest preventiv pentru 30 de zile.
Pentru că Alfred Bulai este diabetic şi are nevoie de asistenţă medicală specială, doctoriţa de la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv i-a făcut un consult acestuia pentru că dădea semne că ar fi suferit un infarct.

În urma analizelor şi a unui EKG sociologul a fost transferat la Spitalul Universitar, iar după un control amănunţit s-a luat decizia ca acesta să fie dus la Spitalul Militar, acolo unde a fost internat pe Secţia de Cardiologie.

Surse Observator spun că abia luni se va întruni o comisie specială care va evalua situaţia medicală a fostului profesor.
Acum două seri, după 10 ore petrecute în Judecătorie, Alfred Bulai a ieşit în cătuşe, arestat prevenitv. Deşi este executorie, decizia poate fi contestată.

Profesorul Bulai refuzase anterior să vorbească cu procurorii

Potrivit surselor Observator, sociologul susţine că, dacă victima ar fi fost agresată sexual, n-ar fi revenit pentru a face practică împreună.

Doar că, în sprijinul acuzaţiilor, au fost aduse mai multe înregistrări: „Dacă îţi cer eu acum să te dezbraci, te dezbraci, mai mult de a sta în sutien?”

„Mi-am dat jos tricoul, moment în care el mi a zis: Dezbracă-te de tot”. Sunt mărturiile studentelor de la SNSPA care l-au demascat pe Bulai după ani de abuzuri.

„A determinat-o să se dezbrace de tricou în vederea obţinerii satisfacţiei sexuale, prin constrângere morală şi totodată proftând de poziţia pe care o avea. A comis acte de natură sexuală, îmbrăţişări, încercarea de a o săruta cu forţa şi atingeri cu tentă sexuală. A pretins în mod repetat din partea acesteia să întreţină relaţii sexuale”, spune Daniel Nedela, procuror.

„Manipularea este fără discuţie instrumentul numărul unu pe care îl foloseşte, pentru că şi funcţia îi permite acest lucru”, explică Leliana Pârvulescu, profiler.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)