Ce trebuie să facă pensionarii care nu au primit decizia de recalculare a pensiei. Anunțul făcut de directorul Poștei Române: „Ar trebui să meargă la …” (VIDEO)

Ce trebuie să facă pensionarii care nu au primit decizia de recalculare a pensiei. Anunțul făcut de directorul Poștei Române: Ar trebui să meargă la ... (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Compania Naţională Poşta Română

Valentin Ștefan, director general Poșta Română, a avut o intervenție în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a spus ce trebuie să facă pensionarii care nu au primit decizia de recalculare a pensiei.

„Îi așteptăm în oficiile poștale să și le ridice în timp de 20 de zile”

„E posibil să fie cei pe care nu i-am găsit acasă și atunci îi așteptăm în oficiile poștale să și le ridice în timp de 20 de zile. Cum de altfel, dacă nu au primit nici decizie, nici acel aviz, acea bucată de hârtie pe care noi o lăsăm în ușă, evident, trebuie să meargă la Casa de Pensii să vadă ce se întâmplă cu dosarul lor”.

„Ar trebui să meargă la Poștă”

De asemenea, Valentin Ștefan a spus ce trebuie să facă și acei pensionari care spun că au fost acasă și tot nu au primit decizia.

„Ar trebui să meargă la Poștă să întrebe dacă decizia dânșilor este acasă. Acum, știți, în industria de curierat, noi mai avem o problemă și anume că, deși procedurile noastre presupun ca curierul, poștașul să sune și să contacteze beneficiarul, uneori nu o face. Deci nu vreau să spun că nu există nicio situație în care noi am fost la beneficiar acasă, l-am sunat și nu l-am găsit, e posibil, dar iar, prin excepție, să fi fost la pensionari acasă și să nu fi sunat, doar să-i fi lăsat acel aviz în ușă, din diferite motive, că salariatul companiei nu și-a făcut treaba cum trebuie, etc”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)