Ce talent a moștenit Prințesa Charlotte din partea mamei sale, Kate Middleton. Ce alte pasiuni are

Ce talent a moștenit Prințesa Charlotte din partea mamei sale, Kate Middleton. Ce alte pasiuni are
Sursă foto: Hepta - ©Alpha Press 079965 14/07/2024

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au foarte multe lururi în comun cu părinții lor, Prințul Willaim și Kate Middleton. Prințesa Charlotte a moștenit din partea mamei sale un talent foarte apreciat.

Ce talent secret care Kate Middleton

Kate Middleton planifică în această perioadă concertul de colinde de Crăciun, care are loc la Westminster Abbey. Acesta a devenit un eveniment cunoscut, iar Kate Middleton a atras toate privirile la concertul inaugurat din 2021, când și-a etalat talentul muzical, cântând la pian alături de cântărețul Tom Walker,conform okmagazine.ro. 

Aceasta a mai avut momente artistice, precum cel din timpul numărului de deschidere al Concursului Eurovision din 2023. În copilărie, Kate Middleton a avut note mari la pian, iar acum această pasiune a fost transmisă fiicei sale, Prințesa Charlotte.

Cum se descurcă Prințesa Charlotte la pian

Kate Middleton a vorbit cu pianistul chinez Lang Lang la Royal Variety Performance în noiembrie 2023, despre stadiul în care se află Prințesa Charlotte. „Am vorbit despre Charlotte. Alteța Sa Regală a vorbit despre interpretarea la pian a lui Charlotte, sunt sigură că este bună. Alteța Sa Regală mi-a spus că i-a zis prințesei Charlotte: ‘Hei, uite, dacă exersezi mult, poți fi ca el’. Așa că mă bucur să fiu de ajutor un pic. Eu sunt sigur că ea se descurcă foarte bine la pian. Cred că exersează”, a spus pianistul.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, este clasa a V-a la Școala Lambrook din Berkshire, care le permite tuturor elevilor din anul 1 să studieze muzica. Fiica lui Kate Middleton nu are ca hobby-uri doar cântatul la pian, ci și cântatul cu vocea. În timpul unei vizite în Țara Galilor la începutul acestei luni, Prințul William a dezvăluit cât de mult îi place fiicei sale Charlotte să cânte.

Prințul William i-a spus elevei Ruby Davies, care a câștigat un concurs pentru interpretarea și recitalul ei de poezie: „Charlotte iubește muzica și dansul, așa că am de gând să-i arăt videoclipul tău când ajung acasă”.

Prințesa Charlotte are, de asemenea, o pasiune pentru balet. „Fiicei mele Charlotte îi place să danseze, îi place baletul și dansul step”, dezvăluia în trecut Kate Middleton.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`