Ce spune bărbatul din Bragadiru, otrăvit cu mercur de soacra sa: „Sunt îngrozit, e o monstruozitate”

Ce spune bărbatul din Bragadiru, otrăvit cu mercur de soacra sa: „Sunt îngrozit, e o monstruozitate”
Sursa Foto: Captură Video

Potrivit ultimelor informații, bătrâna în vârstă de 83 de ani ar fi încercat își otrăvească întreaga familie, inclusiv animalul pe care îl au în curte.

Mărturia bărbatului otrăvit cu mercur de soacră

Ginerele acesteia a fost cel care a sunat la 112 și a semnalat că mâncarea pe care urma să o mănânce întreaga familie a fost otrăvită de femeie.

Se pare că bărbatul, împreună cu fiul său în vârstă de 18 ani, au fost duși la spital după ce au consumat substanța pe care aceasta le-a pus-o în mâncare.

„O bătrânică pur și simplu care m-a alimentat cu cafea și îmi punea mercur în ea. E ceva de neimaginat. Sunt îngrozit. Eu n-am văzut în viața la o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu dracul în casă 30 de ani.

Nu-mi revin. Nu credeam că așa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Mi-e teamă pur și simplu să nu să transforme treaba asta în altceva”, a spus bărbatul din Bragadiru, notează antena3.ro.

Femeia ar fi otrăvit chiar și câinele familiei

Mai mult decât atât, bărbatul susține că și în mâncarea câinelui a găsit urme de mercur.

În prezent, medicii investighează dacă aceasta are probleme psihice, iar legiștii trebuie să stabilească dacă în momentul în care a pus acea substanță în preparatele de pe masa familiei avea discernământ.

În cazul în care acest lucru se dovedește a fi adevărat, bătrâna ar putea fi acuzată de tentativă de omor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă