Ce soartă va avea patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Nicușor Dan: ”Am finalizat expertiza tehnică”

Ce soartă va avea patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Nicușor Dan: ”Am finalizat expertiza tehnică
Foto: Facebook/Nicușor Dan.

Nicușor Dan, a anunțat, luni, 31 octombrie, că  primăria a finalizat expertizarea structurii noului patinoar Flamaropol, unde șantierul a fost abandonat, iar aceasta nu trebuie demolată, ci se poate merge mai departe cu lucrarea.

Lucrările la Centrul Multifuncțional se pot desfășura mai departe

”Am finalizat expertiza tehnică pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea bună este că avem variante pentru continuarea șantierului. Conform expertizei, lucrările la Centrul Multifuncțional se pot desfășura mai departe conform proiectului”, a anunțat Nicușor Dan.

Pentru patinoarul propriu-zis concluziile expertizei oferă câteva variante de continuare a lucrărilor: schimbarea unor elemente metalice din structura acoperișului, repararea acestora sau schimbarea funcționalității terasei de pe Arena Sportivă prin eliminarea plăcii de beton armat și înlocuirea acestuia cu un alt tip de material, a explicat Nicușor Dan.

Modul în care se va face acest lucru va fi decis de specialiști. Lucrările la Patinoarul Flamaropol au început în 2016 şi au fost sistate în 2019. Contractul încheiat cu asocierea Astaldi-UTI a fost reziliat din cauza întârzierilor majore înregistrate de constructor, anunța în 2019 primarul de atunci, Gabriela Firea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`