Ce semnificație are tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai

Ce semnificație are tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai
Sursa foto: Facebook / Vlad Pascu

Vlad Pascu este șoferul drogat care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai. Conform DIICOT, acesta se droga încă de la vârsta de 13 ani, iar în momentul tragediei avea trei substanțe în corp. Un alt aspect care a mai atras atenția este tatuajul de pe care îl are pe față.

Acesta și-a petrecut adolescența printre droguri, alcool, petreceri fără sfârșit, care i-au distrus viața, conform Cancan.

Ce semnifică fulgerul

Vlad Pascu are tatuaj pe față un fulger, iar pasionații de tatuaje spun că acesta semnifică puterea, energia, viteza și imprevizibilul.

Aparent, acest simbol este preferat de mulți oameni, dar are o varietate de semnificații. Altă semnificație ar mai fi aceea că o persoana spune sau face lucruri neplăcute, iar apoi regretă ce s-a întâmplat sau că este foarte dificilă care se lasă pradă instinctului și face fapte necugetate.
Fulgerul mai este asociat și cu furia, având în vedere că are legătură cu o manifestare a mâniei zeilor, iar acesta era asociat cu Zeus.

Altă semnificație ar fi că este o persoană care vrea să comande, să caute și să fie mereu primul sau că duce un stil de viață extravagant și deocheat, cu suișuri și coborâșuri.

Vlad Pascu este tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai și a fugit de la locul accidentului. Testele au indicat faptul că în corpul lui se aflau trei substanțe: cocaină, amfetamina și metamfetamină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)