Ce regim alimentar urmează Gigi Becali. Așa reușește latifundiarul din Pipera să se mențină în formă la 65 de ani

Ce regim alimentar urmează Gigi Becali. Așa reușește latifundiarul din Pipera să se mențină în formă la 65 de ani
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În vara acestui an, Gigi Becali a sărbătorit împlinirea a 65 de ani, însă aspectul său tânăr nu este deloc pe măsură vârstei. Un factor crucial pentru acest lucru îl reprezintă alimentația sănătoasă.

Ce regim alimentar are Gigi Becali

Prin urmare, Gigi Becali include în regimul său alimentar zilnic produse ecologice, compuse atât din carne, cât și din lactate. Aceste alimente sunt obținute exclusiv din propria sa gospodărie, unde sunt, de asemenea, pregătite.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Patronul FCSB a renunțat la mezeluri

Becali a dezvăluit că a renunțat la mezeluri, preferând ouă de fazan și prepeliță dimineața. A rărit consumul de carne și nu mai acordă o atenție mare vârstei sale.

„Dimineaţă mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliţă, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă şi brânză, carne rar”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`