Ce reacție neașteptată a avut o însoțitoare de bord când a sesizat mizerie pe jos, în avion / Pasagerii au denumit zborul „călătoria blestemaților”

Ce reacție neașteptată a avut o însoțitoare de bord când a sesizat mizerie pe jos, în avion / Pasagerii au denumit zborul „călătoria blestemaților”
Sursa foto: Hepta

O însoțitoare de zbor a avut o reacție incredibilă, în momentul în care a sesizat mizerie pe jos, în aeronavă. Pasagerii s-au simțit copleșiți de lecția de morală oferită de aceasta, potrivit cancan.ro.

Însoțitoare de bord, lecție de morală pentru pasageri, în timpul zborului

În data de 15 aprilie 2023, pasagerii aflați la bordul unei aeronave Southwest Airlines au avut parte de o reală lecție de morală din partea uneia dintre însoțitoarele de zbor, care a ținut să le spună acestora că este dezamăgită de ei, după ce nu au făcut curățenie.

Reacția stewardesei a fost stârnită de către unul dintre pasageri, după ce acesta a vărsat pe podeaua aeronavei niște orez. Odată ce însoțitoarea de zbor a observat acest lucru, le-a ținut o lecție de morală tuturor călătorilor. Întreaga situație a fost expusă pe rețelele de socializare, de către una dintre persoanele prezente, potrivit sursei citate.

 „Ne-a spus tuturor că nu am fost crescuți corect”

Odată ce a văzut că orezul este împrăștiat pe jos, în aeronavă, însoțitoarea de zbor i-a cerut pasagerului să curețe podeaua. Jennifer, pasageră a zborului respectiv, a spus pe social media: „Tocmai am urcat în avion și cineva a vărsat mâncare. Însoțitoarea de bord a țipat «cine a vărsat orez?» și se plimbă în sus și în jos pe culoar. Refuză să decolăm până când cineva nu curăță orezul. Oamenii din rândul meu și cu mine acum chicotesc și ea ne privește suspicios”.

Călătoarea a făcut update-uri, de la bordul aeronavei, în timp ce asista la un adevărat „spectacol”. Aeronava nu a decolat, până când nu s-a făcut curățenie pe jos: „Încă refuză să plece până când orezul nu a fost curățat. Ei trimit după o mătură. Vecinii mei de rând au poreclit acest zbor «Călătoria blestemaților»”.

În continuare, însoțitoarea de zbor i-a mustrat pe călători: „Ne-a spus tuturor că nu am fost crescuți corect și este dezamăgită de noi toți”.

Jennifer a continuat să dezvăluie ce altă „peripeție” au mai trăit pasagerii, în timpul zborului, arată The Independent: „Actualizare: au fost câteva turbulențe, așa că nu ne-au oferit serviciul de băuturi. Cred că a fost o pedeapsă”, a spus tânăra pe social media.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`