Ce prețuri sunt la autoservire, în stațiunea Mamaia. Cât a ajuns să coste o singură porție de hamsii cu mămăligă, pe litoralul românesc

Ce prețuri sunt la autoservire, în stațiunea Mamaia. Cât a ajuns să coste o singură porție de hamsii cu mămăligă, pe litoralul românesc
Sursa Foto: Freepik.com

Cât costă mâncarea pe litoralul românesc? Acesta este un subiect de interes pentru toți cei care merg în vacanță, la mare, pentru a ști ce buget să-și pregătească, câți bani să pună deoparte.

Prețurile preparatelor diferă de la un local la altul, însă iată cât a ajuns să coste o porție de mâncare, în stațiunea Mamaia, la autoservire, conform Cancan.

Ce prețuri sunt la autoservire, în stațiunea Mamaia

De exemplu, la autoservire, în stațiunea Mamaia, o porție de 100 de grame de hamsii costă 14 lei. Pentru o bucată de mămăligă, un turist plătește 5 lei. Dacă luăm în considerare o porție de 250 de grame de hamsii și două bucăți de mămăligă, prețul total va fi de 45 de lei (35 de lei hamsiile și 10 lei mămăliga).

Cei care care vor altceva să mănânce, de exemplu, o porție de ciuperci cu usturoi, vor plăti 10 lei pentru 100 de grame. Dacă aleg să cumpere 100 de grame de cartofi pai, prețul este de 7 lei, iar o lipie costă tot 7 lei. Porția de 100 de grame de aripioare de pui, pulpe sau ceafă de porc costă 14 lei. O porție de 100 de grame de calamar costă 15 lei, iar 100 de grame de păstrăv costă 14 lei. Pentru 50 de grame de ketchup sau muștar, prețul este de 3 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`