Ce părere a avut Alain Delon despre România? Prima vizită a regretatului actor în țara noastră a fost în 2017

Ce părere a avut Alain Delon despre România? Prima vizită a regretatului actor în țara noastră a fost în 2017
Actorul francez Alain Delon. Sursa foto: Hepta - Bestimage / Agence / Bestimage

Actorul Alain Delon a avut o părere foartă bună despre România, prima sa vizită la noi în țară fiind în 2017, la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Ce l-a impresionat pe Alain Delon în România

Regretatul actor a fost plăcut surprins de căldura cu care a fost primit de către publicul român. Acesta a declarat că experiența sa în România a fost una cu totul specială, datorită gesturilor de respect și admirație ale celor prezenți la festival, potrivit click.ro. 

Alain Delon a fost emoționat de aprecierea publicului român

În cadrul celei de-a 16-a ediție a Festivalului TIFF, Alain Delon a fost onorat pentru contribuțiile sale excepționale în lumea filmului, la 60 de ani de la debutul său.

„Am văzut ce nu se mai vede în Franța, 3500 de oameni veniți într-o piață, deși nu sunt De Gaulle sau Președinte”, a spus actorul, evidențiind că asemenea gesturi de respect sunt rare, chiar și în țara sa natală. Acest moment unic a fost pentru actor o recunoaștere a carierei sale și o demonstrație a faptului că publicul român are o apreciere pentru valorile culturale.

.„Sunt mai iubit în altă parte decât în Franța. Acolo tot timpul am deranjat. Ține de mentalitate”, a declarat el, potrivit Actual de Cluj. Actorul a explicat că relația sa cu publicul francez a fost complexă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)