Ce mesaj a transmis Călin Donca, din spatele gratiilor. Milionarul s-a adresat investitorilor într-un videoclip (VIDEO)

Ce mesaj a transmis Călin Donca, din spatele gratiilor. Milionarul s-a adresat investitorilor într-un videoclip (VIDEO)
sursa foto: facebook.com/Calin Donca

Chiar și în arestul preventiv, celebrul milionar din Brașov, Călin Donca reușește să comunice cu investitorii săi, folosind intermediari pentru a-i informa cu privire la situația celor 11 parcuri fotovoltaice pe care le-a promovat online.

Călin Donca, a transmis un mesaj din spatele gratiilor

Pe canalul oficial de YouTube al milionarului Donca, un videoclip recent prezintă o confesiune emoțională a lui Donca și a prietenilor săi despre dificultățile recente. Ei admit că doar unul din cele 11 parcuri fotovoltaice a fost conectat la rețeaua publică și a generat energie, contrar afirmațiilor anterioare ale lui Donca că panourile solare funcționează deja și aduc profit investitorilor.

„Bună ziua! Știm că a trecut ceva timp de când nu am mai comunicat, însă nu ca urmare a lipsei de voință, ci a restricțiilor la care suntem supuși. Dorim pe această cale să informăm investitorii că vom face tot ce depinde de noi atât din punct de vedere material, cât și din punct de vedere uman pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem în desfășurare. Deși s-au ivit multe piedici birocratice, noi suntem persuasivi și vom duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus împreună. Trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional, însă avem încredere în justiție și considerăm că adevărul va ieși la iveală cât de curând”, este începutul mesajului postat pe contul de Youtube al lui Călin Donca, scrie Brasov.net.

Proiectele solare ale milionarului din Brașov, garantate pentru succesul pe termen lung

Colaboratorii milionarului din Brașov au primit asigurări că proiectele lor se desfășoară la timp și că multe dintre ele sunt într-un stadiu avansat. De asemenea, s-a menționat calitatea premium a materialelor folosite în construcția panourilor solare.

„Deși era posibilă o investiție mai mică din partea companiei în componente precum panouri și invertoare la un preț mai mic, pentru a evita un randament mai scăzut după 5-6 ani de utilizare, compania a ales să investească în componente premium precum panouri marca Longi și invertoare Huawei, urmărindu-se astfel o colaborare cu partenerii noștri pe termen lung, 25+ ani, perioadă de timp în care materialele folosite de la început fac o mare diferență. De asemenea, așa cum știți, parcurile sunt împrejmuite și supravegheate video”, se arată în mesaj.

Primul parc menționat este în Săcele, aproape de vila milionarului. Panourile nu funcționează din cauza datoriilor de 5.000 de lei ale lui Călin Donca la primărie și a lipsei înregistrării casei în sistem.

„Legat de parcul S1, s-a realizat construcția lui, montarea panourilor pe construcție de fier zincat, pe tălpi din beton. Panourile sunt conectate între ele, sunt legate pe stringuri la invertoare, apoi în panoul central, postul trafo este deja pregătit pentru a prelua energia produsă de parc. Toată documentația necesară pentru autorizația de construcție pentru branșament electric a fost depusă la primăria Săcele. Momentan întâmpinăm piedici de ordin birocratic amplificate de ancheta penală”, se specifică în videoclip.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)